Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Conservatori de Música dels Pirineus organitza l'acció 'Jo Comparteixo Música'

El Conservatori de Música dels Pirineus organitza l'acció 'Jo Comparteixo Música'

Es proposa a tots els músics actuar alhora des dels seus domicilis aquest dissabte a les 6 de la tarda. Les dues partitures proposades són 'Jazz Suite 2, vals', de Xostakòvitx, i el Ball de l'Àliga de la Patum
Conservatori de Música dels Pirineus
01/04/2020 14:10

El Conservatori de Música dels Pirineus, conjuntament amb les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Puig-reig, proposen fer música conjuntament i per a tota la comunitat aquest dissabte 4 d’abril, a les 6 de la tarda.

Aquests dies els centres mantenen l’activitat de manera telemàtica i s’està realitzant acompanyament i seguiment a l’alumnat dins les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i els mitjans tant de professorat com de l’alumnat. Però tot i això, expliquen des de la direcció del Conservatori, "es troba molt a faltar poder fer música plegats, una de les essències més importants per a les persones a les que ens agrada la música". Per aquest motiu, i com ha succeït en d'altres poblacions arreu del país, han fet arribar una proposta per tocar plegats -de manera virtual- el 4 d'abril. 

Com ho farem?

El Conservatori explica que per participar-hi el procediment "és molt senzill" i les partitures estan adaptades per als diferents instruments. En aquesta primera acció es proposen dues peces: Jazz Suite 2, Vals, de Xostakóvitx, i el Ball de l’Àliga de la Patum de Berga.

1. Descarregar les partitures 

A cada carpeta es troben les peces i diverses partitures segons les tonalitats i claus dels instruments.

2. Assajar-les

3. Dissabte, 4 d’abril a les 18:00 h, obriu la finestra o el balcó i interpreteu les dues peces. Primer el vals de Xostakóvitx i després la música de l'Àliga de la Patum.

4. Aquells que vulguin podran compartir un vídeo a les xarxes socials, amb l’etiqueta #JoComparteixoMúsica

Més informació: www.youtube.com/watch?v=jZvyaV2tlBk