Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consolat de Colòmbia ofereix un servei mòbil a la Seu per a tràmits

El Consolat de Colòmbia ofereix un servei mòbil a la Seu per a tràmits

Un vehicle s'instal·larà a la ciutat per atendre qüestions relatives a passaports, carnets d'identitat o registres civils, entre d'altres. Les gestions es faran el dia 11 de setembre
Govern de Colòmbia
11/08/2016 17:50

El Consolat General de Colòmbia a Barcelona instal·larà a la Seu d'Urgell, el proper diumenge 11 de setembre, la seva Unitat Mòbil per atendre peticions de residents colombians a Catalunya pel que fa a tràmits relacionats amb el seu país d'orígen.

Segons han explicat des de l'oficina consular, un vehicle es traslladarà des de la capital catalana a la Seu, en un indret encara per determinar, per atendre personalment les gestions. en aquest servei mòbil s'atén qüestions relatives a passapors, carnets d'identitat, cèdules de ciutadania, Registres Civil, actes notarials, cobrament de pensió i postil·les, entre d'altres.

Les persones interessades poden consultar els detalls complets sobre aquesta presència a la Seu a la pàgina web del Consolat. L'atenció es realitzarà amb torns, segons l'hora d'arribada de cada ciutadà. L'oficina fa aquestes atencions de manera periòdica en ciutats allunyades de la capital catalana i que, ja sigui al municipi o en el seu entorn, tinguin una presència significativa de població d'orígen colombià.