Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consorci Alt Urgell-Cerdanya organitza una nova formació de màrqueting digital

El Consorci Alt Urgell-Cerdanya organitza una nova formació de màrqueting digital

L’acció té com a objectiu afavorir l’emprenedoria i el creixement de nous projectes en zones rurals. El curs, a càrrec de Mònica Vela, es farà en línia
Curs de màrqueting digital
07/10/2020 17:15

Els dies 20, 22 i 27 d’octubre tindrà lloc un curs en línia sobre màrqueting digital amb Mònica Vela. La formadora, consultora de màrqueting i propietària de l’espai Cowork situat a la Seu d’Urgell, acostarà a noves estratègies i noves eines per potenciar les vendes de les persones emprenedores i empreses que participin en aquestes sessions. La iniciativa busca innovar en el camp del màrqueting buscant estratègies senzilles d’implementar per tot tipus de persones.

Les classes començaran a les 15 h i tindran una durada d'una hora i mitja. En finalitzar cada sessió, hi haurà un exercici pràctic que les persones hauran de realitzar a casa seva, que la formadora corregirà. Durant la primera sessió, els participants podran introduir-se al màrqueting digital descobrint exactament què és i què no és. Per altra banda es podrà aprendre sobre el lead magnet i el funnel de vendes, que són els processos per posar-se en contacte amb diferents usuaris fins aconseguir l’objectiu final: augmentar les vendes. L’exercici pràctic serà crear el propi funnel de vendes.

La segona sessió anirà relacionada amb l’autoritat i l’atracció digital. Es treballarà la xarxa social d’Instagram com a eina de màrqueting, i s’aprendrà i es buscarà la coherència de marca. Els assistents també descobriran què és el calendari editorial, i com a exercici pràctic en crearan un.

L’última sessió estarà dedicada als passos per digitalitzar i descobrir com es pot fer créixer el negoci a través d’eines digitals. Els participants aprendran més sobre whatsapp business, l’email màrqueting o l’agenda virtual. L’últim exercici consistirà en elaborar una matriu del temps.

Les jornades estan organitzades pel Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, en col·laboració amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Se situa en el marc del projecte Start-Up, que té com a objectiu afavorir l’emprenedoria i el creixement de nous projectes en zones rurals.

Per a més informació es pot escriure al correu o bé trucar al telèfon 973 355 798. Per a realitzar la inscripció al curs de màrqueting digital, s'ha d'omplir un formulari en línia.