Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Cor Cantus Firmus de Centelles actua a la Catedral de la Seu

El Cor Cantus Firmus de Centelles actua a la Catedral de la Seu

La reconeguda coral oferirà un repertori amb obres de Tomás Luis de Victoria i Francis Poulenc, seguit d'una selecció de nadales. El concert és aquest dissabte a les 6 de la tarda
Cor Cantus Firmus de Centelles
08/01/2016 12:30

La Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell serà escenari aquest dissabte, dia 9, d'un concert del Cor Cantus Firmus, de Centelles. El recital començarà a les 6 de la tarda.

El Cor Cantus Firmus, que forma part de la Societat Coral La Violeta, es va crear l'any 2007 i, sota la direcció de Gabriel Miralles, s'ha convertit en una formació de renom a la comarca d'Osona. A més a més, ha ofert nombroses actuacions arreu de Catalunya i en diferents gires a l'estranger. Ara se'ls podrà escoltar a la Seu.

El concert constarà de dues parts. A la primera, s'oferirà una alternança entre obres de Tomás Luis de Victoria i de Francis Poulenc, en la qual es podrà observar com uns mateixos textos litúrgics han estat utilitzats i interpretats segons l'estètica musical del segle XVI i del segle XX respectivament. La segona part, plantejada com un homenatge al mestre Manuel Oltra, recentment traspassat, constarà de dotze nadales tradicionals d'arreu del món.

El concert és organitzat pel Cor Cantus Firmus de Centelles, la Parròquia de Sant Ot i el Capítol de Canonges de la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.