Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El demandant de Coll de Nargó vol l'aturada immediata de l'obra

El demandant de Coll de Nargó vol l'aturada immediata de l'obra

Assegura que les obres continuen malgrat la resolució d’Urbanisme. L’Ajuntament s’ha compromès a acatar la revisió de la llicència i l’ordre d’enderroc
10/02/2008 09:32

Un dels veïns que va presentar denúncia contra la construcció d’un bloc de pisos a Coll de Nargó demana ara a l’Ajuntament que faci aturar les obres de manera immediata. El denunciant, Josep Ruiz, assegura que l’actual consistori “està permentent que es continuï edificant” malgrat la resolució de la direcció general d’Urbanisme que demana revisar la llicència i ordenar l’enderroc de l’obra feta fins ara.

En una carta enviada a El Periòdic, Ruiz qualifica d’”inexplicable” que “estiguin permetent continuar l’obra si en poc temps la faran enderrocar”. El resident creu que l’actual alcalde “hauria de comparèixer davant dels mitjans de comunicació i explicar quin posicionament té” perquè, afirma, “ell mateix es contradiu i això pot originar un perjudici important a les arques del municipi.

El batlle, Benito Fité, va assegurar la setmana passada que el consistori acatarà els punts que marca la resolució d’Urbanisme i que resoldrà la qüestió en un termini d’entre dos i tres mesos.

També en relació amb aquesta obra, Josep Ruiz va més enllà i demana a l’Ajuntament que faci un estudi de l’ampliació que necessitaria la xarxa de clavegueram per al nou edifici. Ruiz considera que aquest estudi no existeix i que “les aigües residuals dels habitatges, se suposa, les hauran fet desembocar a la xarxa de clavegueram que ja existia”. Això, afirma, pot “generar en moments puntuals un gran problema d’evacuació” i “fins i tot, per efectes de la sedimentació, produir greus danys a la xarxa”.