Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural estrena nou web

El departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural estrena nou web

22/01/2008 17:34

A partir d’avui, el departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) presenta una nova web que té com a objectiu principal donar més servei al ciutadà, facilitant l’accés a la informació i actualitzant el portal amb noves eines.

La nova adreça del web és la següent: www.gencat.cat/darp/index.htm.

El disseny gràfic, a més, s’ha actualitzat i s’alinea amb l’estil corporatiu de la Generalitat. Actualment, altres departament ja treballen amb aquest nou sistema com és el cas de Cultura i Mitjans de Comunicació; Economia i Finances; Justícia; Treball; Presidència i Vicepresidència.

Una de les principals novetats és la nova estructura de la informació, que pretén facilitar la recerca al ciutadà d’allò que busca. Apareixen, en un primer nivell, tres grans apartats:

- Departament, on figura el missatge de benvinguda del conseller i la informació general del DAR: plans d’actuació, organigrama, adreces i telèfons, pressupost, etc.
- Serveis i tràmits, on, a més del Catàleg de Serveis i tràmits pròpiament dit, es poden trobar d’una manera fàcil i àgil tots els tràmits i serveis que ofereix el DAR: ajuts i subvencions, assegurances agràries, passaports, llicències i carnets, etc.
- Àmbits d’actuació, on es facilita la recerca d’informació d’un àmbit determinat, com ara, agricultura i sanitat vegetal, alimentació i indústria agroalimentària, etc.

A més, aquesta nova web disposa d’una sèrie de millores de cara al ciutadà, de les que cal destacar els cercadors de notícies, normatives i publicacions, l’agenda d’activitats i l’enviament de RSS, servei d’enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts de freqüent actualització.

També cal destacar el Catàleg de Serveis i tràmits que en funció del tràmit a realitzar, permet al ciutadà des d’obtenir la informació corresponent a aquell tràmit i els impresos corresponents, fins, en alguns tràmits concrets, realitzar-ho telemàticament, com per exemple, la Declaració Única Agrària (DUN).

D’aquesta manera, la web del DAR vol convertir-se en un canal més de comunicació amb el ciutadà, no només des del punt de vista d’informació, sinó evolucionant cap a un canal més interactiu que permeti facilitar la relació amb el ciutadà, facilitant-li la realització d’alguns tràmits i serveis a través d’aquesta eina.