Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El desplegament de la recepta electrònica a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran supera el 90 per cent

El desplegament de la recepta electrònica a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran supera el 90 per cent

El 2013 es va incorporar el sistema a les línies d'atenció sociosanitària i de salut mental La implantació és superior en l'àmbit de l'atenció primària que en els hospitals
Centre d'Atenció Primària de la Seu
25/08/2014 12:57

El desplegament de la recepta electrònica a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran ha arribat al 90,90%, segons dades del desembre de 2013, una xifra que ha suposat un increment respecte a l’any anterior de més de 4 punts, ja que el 2012 era del 86,04%. L'augment es deu al fet que durant l'any passat es va ampliar la recepta electrònica a les línies d’atenció sociosanitària i de salut mental, que s’afegien a l’atenció primària i hospitalària.

La implantació en l’àmbit de l’atenció primària és del 92,75%, més de 2 punts per sobre de la implantació l’any 2012 (90,58%), i pel que fa a l’atenció hospitalària és del 74,20%, mentre que a l’àmbit de salut mental és del 92%.

Pel que fa als equips d’atenció primària (EAP), a l’EAP de la Cerdanya hi ha una implantació superior al 96%, mentre que a les EAP Aran i Alt Urgell Sud és de més del 95%. A la Pobla de Segur i la Seu d’Urgell són les dues àrees en què n’hi ha menys implantació, tot i que aquesta és de més del 89%.

En l’atenció especialitzada, a l’Hospital de Puigcerdà n’hi ha una implantació del 86%, mentre que a l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp la implantació és del 78%, a l’Espitau Val d’Aran és del 71% i a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell arriba al 29%.

En l’àmbit de la xarxa de salut mental, als CSMA del Pallars la implantació de la recepta electrònica és del 94% i a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell és del 90%.