Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El DPTOP atorga ajuts per a la redacció de documents urbanístics a 24 municipis pirinencs

El DPTOP atorga ajuts per a la redacció de documents urbanístics a 24 municipis pirinencs

13/08/2009 12:16

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha resolt la convocatòria per a l’atorgament de prop de 3 MEUR en ajuts per a cofinançar la redacció de plans d’ordenació urbanística municipal, programes d’actuació urbanística municipal i plans urbanístics derivats de la iniciativa pública. Aquesta subvenció, que s’atorga per sisena vegada, beneficiarà un total de 145 municipis que han de refer alguna d’aquestes figures de planejament o que volen elaborar documents complementaris, com ara catàlegs de masies i cases rurals.

En les cinc convocatòries realitzades fins ara s’han atorgat 843 subvencions per a l’actualització de plans urbanístics per valor de 15 MEUR de municipis i consells comarcals d’arreu de Catalunya.

Al Pirineu es beneficiaran dels ajuts 24 ajuntaments. Pel que fa a l'Alt Urgell, elaboraran un catàleg de masies els municipis d'Alàs i Cerc, Cava, Estamariu i Montferrer i Castellbò. Alàs també elaborarà un catàleg de béns. A l'Alta Ribagorça rebrà subvencions el Pont de Suert; al Pallars Jussà, Abella de la Conca, Castell de Mur, Isona i Conca Dellà, Llimiana, Salàs de Pallars, Sant Esteve de la Sarga, Talarn, Alins i Rialp. Finalment, a la Val d'Aran, obtindran ajuts Verdú, Vielha e Mijaran, Bausen, Canejan, Es Bòrdes, Les i Naut Aran.