Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El FeMAP porta a la Seu La Real Cámara i Raquel Andueza

El FeMAP porta a la Seu La Real Cámara i Raquel Andueza

El grup i la soprano, de reconegut prestigi, ofereixen una selecció de música de la cort de Carles d'Àustria, al començament del segle XVIII El concert serà aquest dissabte a les 10 de la nit a la Capella de Sant Miquel
FeMAP - Raquel Andueza
09/07/2014 17:52

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ofereix aquest cap de setmana l'oportunitat d'escoltar a la Seu la Real Cámara i Raquel Andueza, que recreen l’ambient musical de la Catalunya de les primeres dècades del segle XVIII. L'actuació serà aquest dissabte dia 12, a les 10 de la nit, a la Capella de Sant Miquel.

La prestigiosa soprano Raquel Andueza, que ja va actuar al FeMAP 2012 acompanyada de l’Orquestra Barroca Catalana, torna al festival en aquest cas per cantar al costat de La Real Cámara, una formació de renom internacional dirigida pel violinista Emilio Moreno. La formació presentarà un programa titulat Albinoni i Caldara: noves músiques a la cort de l’Arxiduc Carles, que, a part de música d’aquests dos compositors, inclou també obres d’altres músics com ara Francesc Valls, Jaume Casellas o Tomàs Milans.

El programa de concert busca dibuixar un mapa sonor de l’ambient musical a la cort de l’Arxiduc Carles, en un moment en què les influències italianitzants que arribaren amb l’Arxiduc de Viena xocaren amb la tradició musical espanyola, ancorada en el passat gloriós de Victoria, Morales i Guerrero. Una època clau en la història tant musical com política del país, resumida en aquest concert de la mà d’una formació de luxe. 

Dins la mateixa gira, La Real Cámara també actuarà aquest divendres al Santuari de Queralt, a Berga, i diumenge a l’Auditori Nacional d’Ordino.