Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Festival Canòlich Music arriba enguany a la 5a edició

El Festival Canòlich Music arriba enguany a la 5a edició

L'esdeveniment de música cristiana es durà a terme aquest divendres i dissabte a Sant Julià de Lòria. L'organització preveu l'assistència de més de 1.700 joves, que gaudiran de grups com LZ7, Andy Hunter o Gospel Viu
Canòlich Music 2017
21/11/2017 18:25

El Festival de música cristiana Canòlich Music, que es durà a terme a Sant Julià de Lòria aquest divendres i dissabte, 24 i 25 de novembre, arriba a la cinquena edició. Els organitzadors esperen que hi assisteixin més de 1.700 joves d'Andorra i d'arreu de Catalunya, València i Madrid. Els concerts es complementaran amb tallers de reflexió, testimoni i pregària.

L'acte central de l'esdeveniment serà la multitudinària celebració eucarística amb música gospel, que s'ha programat el dissabte a les set de la tarda. La missa serà oberta a tothom i es retransmetrà en directe a través del Facebook i la pàgina web del Bisbat d'Urgell i Andorra Televisió. A més, es podrà seguir pels canals locals de Lòria TV i Pirineus Televisió. Ràdio Estel serà l'encarregada d'emetre el senyal d'àudio.

El Canòlich Music implica prop de 90 voluntaris del Principat d'Andorra i dels grups de pastoral jove, organitzats per una comissió que ha estat preparant l'activitat al llarg dels darrers mesos sota la direcció dels delegats de Joventut i Ensenyament de la Diòcesi d'Urgell.

Programa d'activitats

El festival inclourà activitats a partir de divendres a les 21.00 hores, quan començaran els primers concerts, i fins dissabte a la nit. Es faran pregàries i tallers de testimoniatge musical amb els artistes convidats, activitats de solidaritat, la missa central i el concurs per a joves valors musicals, en el qual hi participaran prop de 30 formacions de nois i noies. La proposta porta enguany com a lema "La vida és pels altres".

Hi actuaran el grup britànic LZ7, Andy Hunter, SAL150, Assisi, Àlvaro Fraile i Gospel Viu, un grup de gospel de més de 70 cantaires. També hi seran presents formacions més pròpies com ONE, Cor Rock d'Encamp o els guanyadors d'anteriors edicions del concurs, com Artista Convidat i Infinitum.

LZ7, novetat d'enguany

Musicalment, LZ7 és la novetat més destacada i un dels grups més esperats. Es tracta d'un conjunt de rap i de ball originari de Manchester, que fa cinc anys va arribar al lloc número 12 de les llistes d'èxits britàniques amb una peça musical feta en col·laboració amb Matt Redman, que es va dir "27 milions". Repeteixen al programa Andy Hunter, SAL150 i la tendència gospel, que portarà un grup de Palafolls, The Gospel Viu Choir, que és el màxim exponent nacional de l'urban gospel i que implementa un projecte a favor de la infància, anomenat Gospel Sense Fronteres.

Cinc anys de trajectòria del festival

El Festival Canòlich Músic va néixer fa cinc anys a partir de la iniciativa dels joves responsables de l'acompanyament emocional dels adolescents, a més de músics, pares de família, mestres i gent inquieta per la transmissió de valors sòlids als nois i noies que estan construint la seva percepció de la realitat social. La proposta l'organitzen i la duen a terme voluntaris i voluntàries de diverses edats que uneixen esforços al llarg de sis mesos i que acaben fent possible una activitat que enllaça amb els interessos juvenils.

La força del Canòlich Músic Festival recau en els monitors, professors o responsables d'esplais, que uneixen el seu potencial. A més a més, el festival compta amb el suport de les institucions per tal de fer efectiva una inversió important en escenaris, serveis de seguretat i prestacions de serveis al carrer.