Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El festival de teatre Esbaiola't manté les dates del 16 al 19 de juliol però adaptarà la programació i els espais

El festival de teatre Esbaiola't manté les dates del 16 al 19 de juliol però adaptarà la programació i els espais

Tots els actes seran amb entrada limitada, s'eliminarà la taquilla i la venda de localitats serà electrònica
Passacarrers a l'Esbaiola't del 2019 (Foto: Esbaiola't)
18/05/2020 17:04

El festival Esbaiola't, que se celebra a Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà), manté les dates del 16 al 19 de juliol, però adaptarà la programació, els espais i les infraestructures. Pel que fa als espectacles teatrals, tots seran amb entrada limitada, fins i tot els que es facin al carrer. La venda d'entrades es farà de forma electròncia i s'eliminarà la taquilla.

L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i la companyia de teatre La Baldufa han comunicat que encara no es pot detallar la programació "perquè s'està redefinint per adaptar-la a les noves necessitats".  Les novetats es donaran a conèixer a través de les xarxes socials i el web del festival.

Aquesta edició estarà marcada per la pandèmia de la COVID-19 i implicarà canvis importants, com per exemple adaptar-se a totes les mesures de seguretat que implica la crisi sanitària. Per a poder complir amb les distàncies de seguretat als espectacles, tots seran amb entrada limitada, fins i tot els que es facin al carrer, per garantir que no hi hagi aglomeració de persones.

Importància de la cultura

La companyia La Baldufa i l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu creuen que és un moment en què "cal seguir endavant amb les programacions, adaptant-les als nous temps". I remarquen: "Després d'una situació com la que s'ha viscut de reclusió, aïllament social i pèrdua de gent estimada, la cultura és més necessària que mai".