Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Festival del Joc del Pirineu ofereix espais singulars de la Seu d’Urgell per fer partides privades

El Festival del Joc del Pirineu ofereix espais singulars de la Seu d’Urgell per fer partides privades

Amb el lema 'Tu hi poses joc, nosaltres et cedim l’espai', es podrà jugar a la cripta de l’antiga església de les Monges, al Cor de la Sala de la Immaculada i al soterrani de l’Espai Ermengol. També diversos restaurants cedeixen les seves instal·lacions
Festival del Joc del Pirineu
24/02/2020 19:05

La 5a edició del Festival del Joc del Pirineu ofereix enguany la possibilitat de celebrar partides de manera privada en espais singulars de la Seu d’Urgell. Sota el lema 'Tu poses el joc, nosaltres et cedim l’espai', l’organització posa a disposició del públic la cripta de l'antiga església del Col·legi Lestonnac (Les Monges), el cor de l’actual Sala de la Immaculada i el soterrani de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.

Per poder gaudir d’una partida privada caldrà fer una reserva prèvia enviant un correu electrònic a . També durant el cap de setmana del festival (6, 7 i 8 de març) es podrà reservar de manera presencial al punt d’informació que s'habilitarà a l’entrada de la Sala de Sant Domènec.

D'altra banda, el Festival del Joc del Pirineu torna a oferir l'opció de fer una partida dels jocs que es portin de casa i de forma privada en un bar-restaurant de la ciutat. Els establiments que enguany cedeixen les seves instal·lacions són el Restaurant Micel·la, l’Hotel Nice, el Restaurant Paisatges i el Restaurant Pifarré.

Per poder jugar en algun d’aquests quatre establiments, adherits a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, cal fer una petició al correu electrònic , especificant el dia, l'hora i el restaurant triat.

El termini per fer les reserves finalitzarà el 5 de març.