El formatge Urgèlia DOP, de la Cooperativa Cadí, guanya l'or en els Sofi Awards 2020
El formatge Urgèlia DOP, produït per la Cooperativa Cadí, ha estat guardonat amb l’or com a millor formatge de llet de vaca en l’edició 2020 dels Sofi Awards. El concurs, promogut per l'Specialty Food Association, s'organitza cada any als Estats Units, el primer productor mundial de formatges. Enguany hi han participat prop de 2.000 productes d'arreu del món.
El reconeixement coincideix amb la celebració del 105 aniversari de la Cooperativa Cadí. "Ens fa especialment il·lusió aquest fet", han indicat des de l'empresa urgellenca, que ha afegit que el guardó és "el resultat de l’esforç, la dedicació i la professionalitat de totes i tots: socis-ramaders, treballadors, proveïdors, clients i consumidors, que fan d’aquesta cooperativa un gran equip i família". En aquest sentit, Cadí SCCL fa un agraïment "a tothom" per fer possible "seguir elaborant productes de la més alta qualitat i continuar treballant amb passió per fer créixer el nostre projecte i mantenir la nostra essència".
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha felicitat en una piulada la Cooperativa Cadí pel guardó i ha destacat el seu important paper en la dinamització dels sectors ramader i industrial de la capital de l'Alt Urgell.
🎉Enhorabona a la Cooperativa CADÍ💛per haver obtingut l'Or amb l'Urgèlia DOP com a millor formatge de llet de vaca en els Sofi Awards 2020, als Estats Units.
— Ajuntament de la Seu (@ajlaseu) August 26, 2020
🐮🧀 La Cooperativa CADÍ juga un paper incommensurable en la dinamització dels sectors ramader i industrial pirinencs.
DOP
L’Urgèlia és l’únic formatge de Catalunya reconegut amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya), gràcies a la seva alta qualitat, garantia d’origen i llarga tradició. S’elabora amb llet fresca de vaca pasteuritzada, recollida diàriament als ramaders del Pirineu.