Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern adjudica els treballs de condicionament de la duana

El Govern adjudica els treballs de condicionament de la duana

23/10/2008 11:29

El Govern d'Andorra ha adjudicat a l’arquitecta Esther Pascal els treballs de redacció del projecte i la direcció de l’obra d’ampliació i condicionament de les dependències frontereres del riu Runer que van resultat afectades per l’aiguat de l’1 d’agost passat.

Les obres seran la continuació de les actuacions d’emergència que es van fer després de la tempesta.

El govern d'Andorra està pendent, però, que el ministeri de Foment espanyol es pronunciï sobre com ha de ser el projecte i com s'ha de finançar la millora de la zona duanera. La intenció del Principat és canalitzar l'últim tram del riu Runer, que és internacional, renovar les casetes de control, i construir un carril més d'entrada al país; i més a llarg termini, unificar les dues plataformes duaneres. Mentrestant, el govern ha adjudicat aquest dimecres la redacció del projecte de la millora i ampliació de l'actual edifici duaner, que va quedar malmès per una riuada. El ministre d'Ordenament Territorial també ha anunciat que el vial de la Unió estarà en funcionament per Nadal.

El projecte ha d'estar enllestit en un mes, i les obres tindran una durada d'uns cinc o sis mesos. Tindrà un cost aproximat d'uns 600.000 euros.