Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra adjudica les obres per ampliar el Centre Escolar de Canillo

El Govern d'Andorra adjudica les obres per ampliar el Centre Escolar de Canillo

Els treballs els durà a terme l'empresa Progec per un import de més de 4,5 milions d'euros
27/08/2014 19:31

El Govern d'Andorra ha adjudicat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, les obres d’ampliació del Centre Escolar de Canillo. El projecte ha recaigut en l’empresa Progec per un import de 4.788.904 euros i un termini d’execució de 20 mesos, la qual cosa permetrà posar l'equipament en funcionament el curs escolar 2016-2017.

El projecte, redactat pel guanyador del concurs d’idees, l’arquitecte Marc Monegal, contempla els treballs necessaris per ampliar una superfície total de 4.893 m2 i uns 887 m2 de reforma de l’edifici ja existent. El nou centre tindrà així una superfície total de 7.812 m2.

Els nous espais estaran repartits amb aules de maternal, primera ensenyança, aules de llengües, zones administratives, ampliació de cuina i menjador, nou pati exterior i un pati cobert. La intervenció inclou també els treballs de canvi de finestres, aïllament i pintura de la façana, aïllament de la coberta i canvi del paviment del pati de l’actual edifici.

El finançament d’aquests treballs es preveu realitzar en base a diferents dotacions pressupostàries entre els exercicis 2014 i 2016.