Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra amplia el projecte d'arranjament de la rotonda de la Margineda

El Govern d'Andorra amplia el projecte d'arranjament de la rotonda de la Margineda

L'objectiu és millorar la visibilitat de les destinacions
29/05/2014 17:48

El Govern d'Andorra ha aprovat una ampliació del contracte de l’obra d’arranjaments a la CG1 a la zona de la rotonda de la Margineda. L’increment és de 22.334 euros, de manera que l’obra tindrà un cost final de 134.505 euros, un 19,91% més sobre l’import inicialment adjudicat el passat mes de desembre a l’empresa Pidasa.

El motiu d’aquesta ampliació és la demanda per part del Comú d’Andorra la Vella d’una modificació del projecte per millorar la visibilitat de les diferents destinacions als usuaris, mitjançant la generació d’una rotonda inicial que permeti pacificar la circulació i millorar la identificació per l’usuari de les diferents destinacions.

L’increment del termini d’execució de les obres s’amplia així en un període de dues setmanes més, de manera que la previsió de finalització queda establerta en la primera quinzena del juliol.

Les obres inclouen la modificació del traçat de les incorporacions de la CG1 i la segregació física de la parada de bus, així com la construcció de murets de sosteniment de la plataforma modificada i la construcció d’illetes, entre altres elements. Els treballs volen incrementar la seguretat viària i dels vianants, canalitzant i pacificant el trànsit, d’acord amb les decisions preses en el marc de la Taula Nacional de Mobilitat.