Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra aprova la signatura d'un conveni entre el Ministeri d'Universitats i la Fundació Crèdit Andorrà

El Govern d'Andorra aprova la signatura d'un conveni entre el Ministeri d'Universitats i la Fundació Crèdit Andorrà

24/04/2008 09:51

El Consell de Ministres d'Andorra ha aprovat la signatura d’un Conveni entre el Ministeri d’Universitats i la Fundació Crèdit Andorrà, per finançar conjuntament els ajuts periòdics a estudiants d’Andorra que volen iniciar o continuar estudis de tercer cicle.

Aquest conveni establirà un marc de col·laboració entre el Ministeri d’Universitats i la Fundació Crèdit Andorrà, que contempla el finançament dels estudis de recerca d’estudiants del Principat.

Anualment, el ministeri i la fundació trauran una convocatòria pública conjunta — amb una aportació econòmica del 50% per a les dues parts — per a estudiants d’Andorra que vulguin iniciar o continuar els seus estudis de tercer cicle.

L’import de la beca serà de 1.200 euros mensuals durant un any, renovables ordinàriament fins a tres anys i extraordinàriament fins a cinc. D’aquesta manera, el Govern i la Fundació assumiran respectivament 600 euros. La previsió de l’aportació de la Fundació Crèdit Andorrà màxima anual és de 64.800 euros, amb nou alumnes becats.