Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Continuen els tràmits per construir la rotonda a la CG-1 a prop del centre comercial Punt de Trobada

Continuen els tràmits per construir la rotonda a la CG-1 a prop del centre comercial Punt de Trobada

El Govern d'Andorra afirma que ja s'han iniciat les negociacions amb els propietaris de les parcel·les que podrien estar afectades per l'obra. La redacció del projecte i la licitació dels treballs estan pressupostades per enguany
Centre Comercial Punt de Trobada (Foto d'arxiu/El Periòdic d'Andorra)
19/09/2019 22:55

El Govern d'Andorra ha informat aquest dijous que el Ministeri d'Ordenament Territorial continua amb la definició del projecte per dur a terme la construcció d'una rotonda a la CG-1, a prop del centre comercial Punt de Trobada, per tal de facilitar el canvi de sentit en aquesta zona.

L'executiu assenyala que s'està treballant en la definició "més precisa" de la proposta viària i en el compliment de tots els requeriments i tràmits administratius per fer-la realitat. De moment, ja s'han iniciat les negociacions pertinents amb els propietaris de les parcel·les que podrien estar afectades per l'obra.

El projecte urbanístic facilitarà la mobilitat dels conductors que circulen per la CG-1 en aquesta zona. La redacció del document i la licitació de les obres estan pressupostades per aquest mateix any.

Reclamació del centre comercial

La rotonda la reclamen des de fa temps els treballadors i la direcció del Punt de Trobada per facilitar els accessos al centre comercial.  La construcció permetria fer el canvi de sentit gairebé un quilòmetre abans que en la disposició actual. Ara per ara, en sortir del recinte, no és possible fer el gir a l’esquerra, sinó que per anar cap al centre del país s’ha de baixar i girar a la rotonda de la depuradora, de manera que usuaris i treballadors sovint es veuen afectats per les cues de pujada i de baixada.

La nova rotonda està prevista inicialment uns metres més a baix del recinte comercial, a l’altura de la Borda Sabater.