Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra licita els projectes constructius de quatre rotondes en carreteres generals

El Govern d'Andorra licita els projectes constructius de quatre rotondes en carreteres generals

17/04/2008 09:51

L’Oficina del Portaveu del Govern d'Andorra ha informat que el Consell de Ministres ha pres un nou acord en l’àmbit de la circulació i la seguretat viària. Es tracta de la submissió a concurs públic de la redacció dels projectes de construcció de quatre rotondes a la xarxa de carreteres generals de l’Estat. L’import estimat d’aquesta fase preliminar és de 537.000 euros.

El Ministeri d’Ordenament Territorial preveu que el cost dels quatre equipaments acabats ascendeixi a 8.200.000 euros.

Les rotondes se situaran a la Carretera general 2, a la cruïlla amb la carretera secundària de Ransol; a la Carretera general 3, a la sortida d’Escaldes - Engordany, concretament al punt quilomètric 2,200; a la Carretera general 4, a la zona de la Borda del Colat, concretament al punt quilomètric 1,100; i a la Carretera general 2, a la zona de Gasopàs.

La construcció d’aquestes rotondes té per objecte crear enllaços de carreteres generals amb carreteres secundàries o altres vials existents o futurs previstos en el Pla d’infrastructures viàries. La creació de condicions satisfactòries de seguretat, capacitat viària i possibilitat de maniobra per a tota mena de vehicles també són motius que han impulsat el Govern a prendre aquesta important decisió en l’àmbit de les infrastructures.