Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern d'Andorra remodelarà la rotonda Josep Escaler a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella

El Govern d'Andorra remodelarà la rotonda Josep Escaler a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella

L'actuació té en compte la gran afluència de trànsit a la zona i la necessitat de garantir la seguretat de conductors i vianants
25/02/2015 18:53

El Govern d'Andorra ha aprovat a proposta del Departament d’Ordenament del Territori la licitació de les obres d’adaptació i millora de la rotonda Josep Escaler, situada a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella.

El projecte d’arranjament del costat esquerre de la CG1, que ha de permetre la construcció de la voravia a l’avinguda Tarragona entre els carrers de la Vinya i Sant Salvador, ha suposat que la rotonda en qüestió hagi quedat descentrada i amb unes dimensions desproporcionades que no es corresponen al nou traçat. L’actuació que ara es licita té en compte la gran afluència de trànsit a la zona i la necessitat de garantir la màxima seguretat tant de conductors com de vianants.

El punt rodó compta amb una font central amb banyera i sortidors d’aigua ornamentals que ocupen gaire bé la totalitat de la superfície. El nou projecte no contempla enderrocar i refer la totalitat de la rotonda, sinó que es conserva la font actual, adaptant-la a les noves dimensions.

El Govern ha decidit treure a licitació els treballs amb concurs nacional amb
procediment obert i modalitat ordinària.