Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Govern presenta a la Seu les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

El Govern presenta a la Seu les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

El document, que es donarà a conèixer divendres, incorpora 50 propostes d'actuació per a garantir una bona convivència i la cohesió social entre tota la ciutadania
Pacte Nacional per a la Immigració
23/04/2008 16:35

El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel director general de Participació Ciutadana, Marc Rius; i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; presentarà aquest divendres 25 d'abril a la sala d'actes de l'Ajuntament el document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració. Es tracta del resultat del treball de diversos grups d'experts que han plantejat els principals reptes que té Catalunya per garantir una bona convivència i una major cohesió social. El document incorpora 50 propostes d'actuació 'per viure junts i juntes'.

L'objectiu d'aquesta presentació és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document de bases per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny. A l'Alt Pirineu i Aran s'estableixen dos grups de treball per a professionals de l'administració i per a responsables d'entitats el 13 de maig i el 3 de juny, en sessions de matí a Sort i de tarda a Puigcerdà. De forma paral·lela i per primera vegada, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l'oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions a Vielha, el 9 de maig i el 4 de juny. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.