Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El grup de teatre de l'Esplai de la Gent Gran presenta 'El malalt imaginari'

El grup de teatre de l'Esplai de la Gent Gran presenta 'El malalt imaginari'

El nou col·lectiu oferirà l'obra de Molière aquest divendres a la tarda, a la Llar de Sant Josep, i dissabte a les 8 del vespre al teatre de La Salle. L'entrada és gratuïta
Grup de teatre de l'Esplai de la Gent Gran
03/03/2016 18:13

El grup de teatre de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell presenta aquest cap de setmana l'obra que han preparat durant els darrers mesos, 'El malalt imaginari'. La primera representació serà aquest divendres, dia 4, a 2/4 de 5 de la tarda a la Llar de Sant Josep. I la segona, dissabte a les 8 del vespre al teatre de La Salle.

El nou grup, de recent creació, posarà sobre l'escenari una obra amb la qual han volgut posar en marxa una nova proposta lúdica a l'Esplai, d'entre l'extensa oferta d'activitats de què disposa el local de jubilats de la Seu. La primera representació està pensada especialment perquè en gaudeixin els usuaris, treballadors i familiars de la residència de gent gran, mentre que la segona s'adreça al públic en general. En tots dos casos, l'entrada és gratuïta.

'El malalt imaginari' és un clàssic de Molière. Va ser estrenada per primera vegada l'any 1673, poc abans de la mort del conegut dramaturg francès. La peça gira al voltant d'Argant, un vell hipocondríac obsessionat per la seva salut a qui cuiden la seva dona i dos metges, interessats només a heretar la seva fortuna, però també compta amb la seva serventa i la seva filla Angelique, qui li demostrarà que l'estima de debò.