Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Grup Pyrénées obre un procés de selecció de personal pel seu nou centre comercial de Sant Julià de Lòria

El Grup Pyrénées obre un procés de selecció de personal pel seu nou centre comercial de Sant Julià de Lòria

Del 15 al 19 de febrer, l'empresa recollirà currículums al CETAP de la Seu d'Urgell i farà reunions amb els candidats. Quan s'inscriguin, se'ls notificarà el dia i hora en què se'ls convoca
Façana del centre comercial Punt de Trobada (Foto: arxiu)
08/02/2021 12:34

El Grup Pyrénées ha comunicat que obre un procés de selecció de personal per treballar al nou centre comercial que preveu obrir a Sant Julià de Lòria, a l'edifici del Punt de Trobada. Els perfils laborals que es busquen són diversos i inclouen logística, alimentació, vendes i atenció al client, entre d'altres.

Dins d'aquest procés, l'empresa andorrana ha comunicat, a través del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, que la setmana vinent (entre el 15 i el 19 de febrer) recollirà currículums a la Seu d'Urgell, concretament al Centre Empresarial i Tècnològic de l'Alt Pirineu (CETAP) ubicat a la 3a planta de l'edifici de Les Monges. En aquest punt, també s'aprofitarà per fer reunions de cara a conèixer els candidats i candidates.

Totes aquelles persones interessades a lliurar el seu currículum es poden inscriure mitjançant l'enllaç: www.bit.ly/treballarandorra. Quan s'hagin inscrit, se’ls enviarà una notificació amb el dia i l’hora en què se’ls convoca al CETAP.

Pel que fa als requisits essencials, els aspirants han de tenir una edat mínima de 18 anys complerts i no estar en cap situació d’incompatibilitat pel que fa a l’obtenció del permís de treball a Andorra. Per a més informació, es pot contactar amb el CETAP, al telèfon 973 355 798 (09.00-15.30 h) o bé al correu electrònic .