Sou a: Inici / Notícies / El Karate Kobudo Pirineus suma més medalles al Wuko U18 de Lloret de Mar

El Karate Kobudo Pirineus suma més medalles al Wuko U18 de Lloret de Mar

El club urgellenc s'emporta un total de 20 podis, entre els quals 10 victòries. En juvenils, triomfs de Sergi Llorente, Gerard Gombau, Laia Ubach i Sara González

El Karate Kobudo Pirineus, al Torneig Wuko U18 de Lloret
06/06/2016 14:30

El Karate Kobudo Pirineus continua amb la seva bona temporada i aquest cap de setmana passat ha sumat un total de 20 medalles -de les quals 10 d'or- al Campionat Internacional de Karate Wuko U18, celebrat a Lloret de Mar. El club urgellenc va desplaçar a la població de la Selva 17 competidors de tots els nivells.

En kata juvenil masculí nivell alt, la màxima categoria del torneig, Gerard Gombau va ser el campió i el també urgellenc Sergi Llorente va ser tercer. Llorente, alhora, va guanyar en kumite juvenil. A nivell femení, Laia Ubach va vèncer kata nivell alt, i la va acompanyar al podi Anabel Abollo, tercera. De la seva part, Sara González va obtenir l'or en kata nivell mig.

En les categories infantils el Karate Kobudo Pirineus va sumar cinc medalles més. Bernat Vilà va ser el campió en kata masculí nivell alt, amb tercer lloc per a Marc Amo. Daniel Alique va guanyar per partida doble, en kata masculí nivell mig i en kumite masculí nivell mig. I Abril López va ser subcampiona en kata infantil femení nivell alt i en kumite infantil femení.

En cadets també hi va haver un títol, el d'Octavi Ivan en kata masculí nivell mig. I en alevins, Andrea Seijas va ser campiona en kata femení nivell alt i subcampiona en kumite femení, mentre que Àlex Pla va quedar tercer en kumite de nivell inicial.

A aquests resultats s'hi sumen tres podis més en kata d'equips mixtes: Bernat, Andrea i Dani van guanyar en la franja de 10-11 anys; Laia, Sara i Anabel van ser subcampiones en la de 12-13 anys, i Àlex, Tristan i Uriel van finalitzar tercers en la categoria de fins a 9 anys.

Des del club s'ha valorat com a "esplèndids" aquests resultats i han valorat el treball fet també per Elisabeth Boix i Sergi Ortiz, que van afrontar eliminatòries complicades, com també el paper de la coach Joana. L'entitat urgellenca també ha elogiat l'organització "impecable" del torneig. Aquest cap de setmana vinent, el Karate Kobudo Pirineus participarà al prestigiós campionat de Santa Pola, i durant l'estiu organització campus i estades de formació.