Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Ministeri de Medi Ambient adjudica més obres del camí perimetral de Rialb

El Ministeri de Medi Ambient adjudica més obres del camí perimetral de Rialb

Els treballs complementaris permetran la millora de vies i accessos LA CHE assumirà, a més, el trasllat de restes arqueològiques i la restitució ambiental de l’antiga C-1313
Pantà de Rialb
28/04/2008 14:37

El Ministeri espanyol de Medi Ambient i Medi Rural i Marí ha adjudicat a l’empresa Acciona Infraestructura S.A. les obres complementàries del projecte de camí perimetral de l’embassament de Rialb. Aquestes actuacions tenen un pressupost de 3.919.489 euros, i preveuen l’arranjament de 17 quilòmetres de vials -dels 46 en els quals ja s’actuava-, i el condicionament de 12 quilòmetres de camins i accessos que no s’incloïen en el projecte global de compensació.

A més, seguint el programa A.G.U.A, i arran de les peticions dels municipis de Tiurana, Bassella i Oliana, el govern central introduirà a la zona mesures addicionals per a la protecció d’incendis i col.locarà marquesines en les parades d’autobús de la intersecció de l’eix 13 amb la C-14. La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre també assumirà el trasllat de restes arqueològiques i la restitució ambiental de l’antiga C-1313.

Els treballs s’afegeixen a la intervenció principal prevista dins del projecte de compensació del camí perimetral de l’embassament de Rialb en el seu marge esquerre i d’accés a nuclis i finques dels municipis afectats pel pantà. Les obres de suposaran una inversió global superior als 20,6 ME, quatre milions més dels previstos inicialment. La intervenció ha inclòs l’enllaç d’ambdós marges del pantà a través d’un viaducte i la construcció de tres interseccions amb la carretera C-14.

Es preveu que les noves obres, que milloraran la senyalització i el ferm de part dels camins, finalitzin el pròxim mes de desembre. Els ajuntaments les van sol.licitar “pel nivell de desenvolupament que està assolint la zona”.