Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El MoraBanc Andorra debuta a l'Eurocup amb derrota a la pista del Galatasaray (84-73)

L'equip pirinenc disputa la competició continental per segon any consecutiu. El primer partit a casa serà dimecres vinent, dia 10, contra el Germani Brescia Leonessa
Galatasaray-MoraBanc Andorra (Foto: BCA)
03/10/2018 10:05

El MoraBanc Andorra disputa l'Eurocup de bàsquet per segon any consecutiu, gràcies al 6è lloc obtingut a la lliga ACB la temporada passada. El debut en competició europea ha estat aquest dimarts a la pista del Galatasaray, a Istambul, on el conjunt tricolor va perdre per un clar 84-73.

Tot i buscar la remuntada, el MoraBanc va anar a remolc davant un conjunt turc que es va mostrar superior. Al final del primer quart el marcador era igualat (22-20), però al descans els locals ja guanyaven de set punts (43-36), un avantatge que van incrementar al tercer període. L'atac dels andorrans el va liderar Dylan Ennis, amb 20 punts.

L'equip d'Ibon Navarro està enquadrat al grup A de l'Eurocup, que té com a favorit l'Estrella Roja de Belgrad. El primer partit del MoraBanc a casa serà dimecres vinent, dia 10, a les 8 del vespre contra el Germani Brescia Leonessa. Els altres dos rivals del grup són l'AS Monaco i el Ratiophalm Ulm.