Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El MoraBanc Andorra posarà a la samarreta els noms de col·laboradors del fons contra la COVID-19

El MoraBanc Andorra posarà a la samarreta els noms de col·laboradors del fons contra la COVID-19

El club ha endegat una campanya per sumar diners a l'acció solidària impulsada pel Govern andorrà. S'hi pot participar amb donacions d'entre 10 i 200 euros
Projecte de samarreta del MoraBanc Andorra per a la temporada 2020-2021 (www.bca.ad)
19/04/2020 11:30

El MoraBanc Andorra ha endegat una campanya de suport al fons solidari obert pel Govern d'Andorra per lluitar contra la COVID-19. Les persones que s'hi sumin a través d'aquesta iniciativa del club tricolor tindran, com a premi més significatiu, el fet que el seu nom apareixerà imprès a la samarreta oficial de l'equip per a la propera temporada 2020-2021.

La campanya específica del Bàsquet Club Andorra s'ha titulat 'El partit de la nostra vida'. La gestió es pot fer completament, pagament inclòs, a través del web del club (www.bca.ad) i s'ofereix 5 opcions de donació: 10, 20, 50, 100 i 200 euros. Tots els diners recaptats aniran al fons de solidaritat. Fins aquest diumenge ja s'havia recollit uns 7.500 €.

Els noms i cognoms de totes les persones que s'hi inscriguin apareixeran a la propera samarreta tricolor del MoraBanc Andorra. Paral·lelament, s'ha previst obsequis específics per a cada quantitat. Pel donatiu de 10 euros, un descompte del 5% en la compra de la samarreta commemorativa. Per 20 euros, un 10% de descompte en l'equipació. Per 50 euros, el mateix 10% de descompte i una bufanda. Per 100 euros, un 20% de descompte i una samarreta d’aquesta temporada de regal. I per una donació de 200 euros, un 30% de descompte i una samarreta d’aquesta temporada.

“La iniciativa té un doble objectiu” exposa el Cap de comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez. “Per una part, seguir ajudant en tot el que es pugui al fons de solidaritat perquè el partit contra la COVID-19 serà llarg i hem de seguir col·laborant, cadascú en funció de les seves possibilitats, i no defallir”. I en segon lloc, perquè els jugadors se sentiran "més forts jugant amb una equipació que ens recordi el millor de la nostra comunitat, que sempre es mostra generosa i solidària”. Fernández hi afegeix que els seguidors "es mereixen un detall així i portar els seus noms serà un autèntic honor”.