Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El nou Consell Comarcal de l’Alt Urgell es constituirà el pròxim dimarts, 9 de juliol

El nou Consell Comarcal de l’Alt Urgell es constituirà el pròxim dimarts, 9 de juliol

La corporació estarà formada per 9 representants de Junts, 6 d’ERC i 4 de Compromís. Convocat el mateix dia a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell un ple extraordinari per posar a votació el nou cartipàs municipal
Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Foto: CCAU)
05/07/2019 17:55

El pròxim dimarts, 9 de juliol, es constituirà el nou Consell Comarcal de l’Alt Urgell sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de maig. La sessió ha estat convocada a les 17.30 h a la sala d’actes de la seu de la institució.

Els consells comarcals s’han de constituir en sessió pública el primer dia hàbil després que hagin transcorregut 15 dies naturals des de l’acte de proclamació dels membres electes. Així, la constitució del consell caldria fer-la el dilluns dia 8, però, en ser festa local a la Seu d’Urgell, es trasllada a l’endemà.

L’acte s’iniciarà amb constitució de la mesa d’edat, continuarà amb la presa de possessió dels 19 consellers comarcals i la posterior elecció del president o presidenta, i es clourà amb els parlaments dels portaveus dels grups i el del president. Està previst que la primera part de la legislatura ostenti la presidència Miquel Sala (Junts) i que després el rellevi Martí Riera (ERC).

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell per al mandat 2019-2023 estarà format per 9 consellers de Junts, 6 d’ERC i 4 de Compromís. Dels 19 consellers, 11 són dones i 8, homes.

Ple extraordinari a la Seu

D'altra banda, aquest dimarts, 9 de juliol, a les 19.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, es posarà a votació en un ple extraordinari el cartipàs municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Recordem que el consistori urgellenc es va constituir el passat 15 de juny.