Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Palau d'Esports de la Seu farà jornades esportives nocturnes obertes a tothom

El Palau d'Esports de la Seu farà jornades esportives nocturnes obertes a tothom

Les nits temàtiques comencen aquest diumenge amb una jornada per a les dones També es farà sessions dedicades als joves, al coneixement d'esports d'arreu del Món i a l'esport per a discapacitats
Cartell de les 'Nits al Palau'
03/03/2009 16:45

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, Lluís Biosca, ha presentat aquest dimarts la nova activitat esportiva 'Nits al Palau' que pretén ser una alternativa a l'oci nocturn, de caire lúdic i oberta a partir dels 12 anys.

“L'objectiu d'aquesta nova proposta és obrir el Palau d'Esports als tots els ciutadans perquè puguin fer-ne ús de manera gratuïta tot practicant esport”, ha explicat Biosca, que ha agraït la feina de l'equip de professionals que conformen la regidoria i dels responsables de les escoles esportives municipals.

Un altre dels objectius d'aquesta nova activitat és ampliar l'oferta esportiva sense lligams d'horaris ni obligacions, tot donant-li un caire festiu. En algunes de les activitats es necessitarà una inscripció prèvia, mentre que d'altres seran de participació immediata. També s'hi implicarà les entitats i clubs esportius.

El programa 'Nits al Palau' comprèn quatre jornades temàtiques: la primera, aquest diumenge, serà dedicada a les dones. El 18 d'abril es practicarà esports d'arreu del món; el 9 de maig es dedicarà als joves; i el 13 de juny a la discapacitat física. Tret de la primera jornada, que es desenvoluparà de sis de la tarda a deu de la nit, les altres tres jornades es realitzaran de les nou de la nit a la una de la matinada.

En la primera jornada, sota el lema 'Fes bategar el cor en femení', totes les dones que hi vulguin participar podran fer un tast de diferents activitats físiques com bàsquet, voleibol, bàdminton, aeròbic, dansa funky, ioga, tai txi, steps, estiraments i col•locació, dansa del ventre i tennis taula.

La segona jornada permetrà conèixer esports com el korfball, el bàdminton, els jocs de taula com els escacs, backgammon, el mahjong, i tallers de malabars com el diàbolo i el pal del diable. La tercera nit hi haurà bàsquet 2x2, el futbol 3x3, i l'hoquei sala, gratuït i per a majors de 12 anys. I la quarta jornada vol oferir l'oportunitat de practicar modalitats esportives específiques de l'esport adaptat, de manera que qui no pateixi cap d'aquestes limitacions conegui les sensacions, l'esforç i les habilitats que tenen els esportistes que sí les pateixen.