Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Pallars Jussà organitza la jornada 'Arrela't' per incentivar el retorn de joves

El Pallars Jussà organitza la jornada 'Arrela't' per incentivar el retorn de joves

La sessió vol mostrar les possibilitats de la comarca per desenvolupar-hi un projecte professional i vital. Hi intervindran emprenedors locals que explicaran el seu funcionament
'Arrela't'
05/10/2017 18:40

L’Oficina Jove del Pallars Jussà i el Consorci Leader Pirineu Occidental, en el marc del programa Odisseu, impulsen la celebració de la jornada “Arrela't al Pallars Jussà. Joves, Talent i Desenvolupament”, adreçada a joves per incentivar el seu retorn al medi rural a través de l’emprenedoria. La sessió es farà divendres vinent dia 13, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit, a la fàbrica de cervesa Ctretze de la Pobla de Segur.

La jornada vol ser un aparador on es mostrin les opcions que tenen els joves per desenvolupar el seu projecte professional i de vida al Pirineu i s'adreça especialment a persones nascudes a la comarca i que han marxat per estudis o per feina, com també a joves en general que estiguin interessats a establir-se al Pallars. A la jornada hi assistirà, entre altres, la directora general de Joventut, Marta Vilalta.

Les xerrades començaran amb una taula d’experiències, amb els emprenedors Miquel Gordó (Cal Tomàs), Jordi Ubach (Pallars Digital), Elena Nieto (Eureka SIG, Geologia i Natura), Ferran Arjó (Autoescola Pallars) i Abel Sánchez (Cervesa Ctretze). Tot seguit, es farà un taller d'idees innovadores dinamitzat per Jordi Puigdellívol i, com a cloenda, un yast de productes pallaresos.

Els objectius de la trobada són "motivar els joves a desenvolupar les seves aptituds emprenedores, donar a conèixer els recursos del Pallars Jussà i el seu valor afegit i diferencial; difondre i promoure nous filons d’ocupació i sectors econòmics emergents, i contribuir a millorar el coneixement del món rural tot promovent l’oferta d’unes condicions de vida atractives i de qualitat.