Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Pallars Jussà promou la reutilització i el consum responsable a través del Mercat de les Puces

El Pallars Jussà promou la reutilització i el consum responsable a través del Mercat de les Puces

29/03/2012 16:23

El Servei de Recollida de Gestió de Residus del Consell Comarcal del Pallars Jussà va participar diumenge passat, 25 de març, al Mercat de les Puces. Aquest mercat de segona mà, que va celebrar-se a la Pobla de Segur, té l’objectiu de potenciar la reutilització d’elements quotidians, com ara electrodomèstics, mobles o roba.

Segons el Servei de Recollida de Residus, la presència en aquest esdeveniment va permetre donar a conèixer el fet que les tres deixalleries de la comarca treballen per donar noves utilitats o nous usuaris a productes que encara no han esgotat la seva vida útil.

Durant la jornada també es van distribuir entre els assistents al mercat fulletons informatius per dur a terme una correcta recollida selectiva. A més, se’ls va informar sobre el tractament que es dóna als diferents tipus de residus que arriben a les plantes de reciclatge o a les deixalleries.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha valorat molt positivament la tasca divulgativa que es fa a través d’aquests tipus d’esdeveniments "que permeten arribar a sectors de la població amb una elevada conscienciació cap a la reutilització i el reciclatge".

Més de 1.200 persones van passar per la primera edició del Mercat de les Puces, un projecte inclòs a les actuacions del Pla de Barris organitzat per l’ajuntament de la Pobla de Segur. La iniciativa comptava amb la col•laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei de Gestió de Residus Municipals del Pallars Jussà i l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà.