Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça reiteren la petició d'un tracte diferenciat en les restriccions

El Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça reiteren la petició d'un tracte diferenciat en les restriccions

Ambdues comarques demanen una anàlisi "més acurada" de les mesures atès que segueixen tenint un percentatge de contagis molt baix. La petició té el suport de la Federació d'Hostaleria de Lleida
Una terrassa d'un bar de Sort, el mes de maig passat (Foto: ACN / arxiu)
21/10/2020 18:20

Els Consells Comarcals de l'Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà, conjuntament amb la Federació d'Hostaleria de Lleida, han reiterat aquest dimecres la necessitat d'una revisió de les mesures de tancament de bars i restaurants, per tal de donar un tracte diferent a les comarques amb menys incidència del coronavirus.

Institucions i Federació demanen una revisió "més acurada i precisa", que permeti compaginar l'activitat empresarial amb la lluita contra la Covid-19. Ambdues comarques recorden que a data d'avui, a diferència de bona part de Catalunya, segueixen tenint índex de rebrot molt baix. Per això, demanen "una millor anàlisi" a l'hora d'aplicar les mesures restrictives i que es tingui en compte la realitat de les zones i municipis a les quals hi ha molt poca presència del virus.

El Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Federació apel·len a "la capacitat de diàleg i acord" per tal de poder establir "mesures immediates d'acompanyament" que facin viable la continuació de negocis i la protecció de la ciutadania.