Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza un nou curs de guies-interpretadors

El Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza un nou curs de guies-interpretadors

El pròxim 7 de març s’obre el període de preinscripció per poder-hi participar. La formació permetrà acreditar els coneixements necessaris per conèixer i interpretar el patrimoni de l'espai protegit
Curs de Guies Interpretadors del PNAP
01/03/2016 12:21

El Parc Natural de l’Alt Pirineu (PNAP) prepara la tercera edició del Curs de guies-interpretadors del Parc, destinat a certificar que es disposa dels coneixements mínims necessaris per efectuar guiatges d’interpretació dels valors patrimonials existents en aquest espai protegit. El període de preinscripció tindrà lloc entre els dies 7 i 31 de març, ambdós inclosos.

El curs es desenvoluparà entre els mesos de maig i juny, i constarà d’una fase no presencial, un conjunt de sessions teòriques i diverses sortides de camp pels diferents sectors geogràfics del parc pirinenc.

La fase de treball virtual previ s'estableix del 24 d'abril al 6 de maig, amb la creació d'un espai de consulta on s'intercanviaran documents de treball, consells per a la suficiència del curs i lectures obligatòries per als alumnes. Pel que fa a la fase presencial, les classes de teoria se centraran en els objectius, els valors, l'organització i la gestió del PNAP, així com en el seu patrimoni biològic, geològic i cultural. També s'exposaran les eines per a la interpretació del patrimoni. Les classes es faran a la seu del Parc a Llavorsí, de 17 a 21 hores.

Finalment, les sortides de camp de temàtica multidisciplinària es duran a terme de les 9 a les 18 hores. Els desplaçaments es faran al massís de l'Orri (12 i 17 de maig), la vall de Santa Magdalena (23 i 24 de maig), la vall Ferrera (30 i 31 de maig), la Vall de Cardós (6 i 7 de juny) i les Valls d'Àneu (13 i 14 de juny).