Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Parc Natural de l'Alt Pirineu centra el nou número de 'Descobrir Catalunya'

El Parc Natural de l'Alt Pirineu centra el nou número de 'Descobrir Catalunya'

La revista dedica un especial a l'espai protegit a cavall de l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà, que mostra al llarg de les quatre estacions. El monogràfic s'ha presentat al Consell Comarcal, a la Seu
Presentació del número de 'Descobrir Catalunya' sobre el PNAP
27/11/2015 20:20

El Parc Natural de l’Alt Pirineu és el protagonista del reportatge central del número de desembre de la revista Descobrir Catalunya. Aquest divendres s'ha fet la presentació d'aquest especial al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, a la Seu, en un acte que ha presidit la directora general de Polítiques Ambientals de la Generalitat, Marta Subirà, acompanyada del president del Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell, Miquel Sala, i del director de la revista, Joan Morales.

Aquest reportatge repassa els atractius del parc durant les quatre estacions de l’any i s’ha pogut fer gràcies al nou banc d’imatges realitzat per encàrrec del parc al fotògraf Oscar Rodbag. Així, s’hi poden trobar magnífiques fotografies de quatre moments de l’any: hivern, primavera, estiu i tardor. Aquest banc d’imatges s’ha realitzat per a la promoció turística del parc. Marta Subirà ha expressat el desig que el reportatge serveixi per augmentar el coneixement i la freqüentació del parc, a cavall del Pallars Sobirà i l'Alt Urgell.

Escenari per a filmacions

Precisament el banc d’imatges està aquests dies disponible en un Fam Trip que organitza la Catalunya Film Comission i el Departament de Cultura, amb el suport, entre altres, del Parc Natural de l’Alt Pirineu. L'objectiu és mostrar a localitzadors d’anuncis i pel·lícules llocs emblemàtics del Parc per a futures filmacions. D’aquesta manera es fa promoció del parc i es generen ingressos aplicant l’ordre de preus públics per aquest tipus d’activitats fotogràfiques i de filmació, que estan regulades.