Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Parc Natural de l'Alt Pirineu estrena aplicació per a mòbils

El Parc Natural de l'Alt Pirineu estrena aplicació per a mòbils

La guia ajuda a conèixer totes les rutes, serveis, punts d'interès i establiments de la zona L'App també permet comunicar incidències que els visitants observin en les seves visites
Parc Natural de l'Alt Pirineu - App
28/07/2014 18:41

El Parc Natural de l'Alt Pirineu compta des de fa pocs dies amb una nova aplicació per a mòbils per descobrir a fons el seu extens territori a cavall entre el Pallars Sobirà i l'Alt Urgell.

Impulsada per les empreses Trama i Ruralturístic, l'App incorpora rutes, punts d'interès natural o cultural, restaurants, comerços, obradors, artesans i allotjaments per facilitar la visita de l'excursionista. Per donar a conèixer l'aplicació, batejada amb el nom 'Deixa't guiar pel Parc Natural de l'Alt Pirineu', s'ha organitzat pel proper 8 d'agost una ruta autoguiada, la dels Santuaris, de Baro a Gerri de la Sal. La sortida inclourà la visita guiada al monestir de Gerri i al Museu de les Salines.

De fet, l'APP compta amb un seguit de Rutes autoguiades perquè l'usuari, alhora que va caminant per algun dels seus senders, seguint la traça sobre la pantalla del mòbil i amb l'ajut del GPS, pugui anar llegint o escoltant en diferents punts estratègics de la ruta què és allò que veu: flora, fauna, història i usos tradicionals.

Destaca un apartat anomenat "col·labora", a través del qual l'usuari es pot posar en contacte amb el Parc i comunicar qualsevol possible observació d'espècies singulars o incidències sobre el territori.