Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Parc Olímpic del Segre estrena noves papereres de reciclatge

El Parc Olímpic del Segre estrena noves papereres de reciclatge

Els dipòsits compten ara amb tres compartiments separats per ubicar-hi envasos, paper o bé restes. S'han situat en quatre punts estratègics del recinte esportiu
Papereres de reciclatge al Parc del Segre
24/03/2016 17:35

El Parc Olímpic del Segre compta amb noves papereres que tenen com a objectiu incentivar el correcte reciclatge de les deixalles que puguin dipositar visitants i usuaris. Concretament s'han instal·lat tres papereres diferents, una al costat de l'altra, en quatre punts del parc. Així, es pot trobar el recipient de color groc, per dipositar-hi envasos; el blau, per a paper i cartró, i el negre, per a la resta.

Segons ha informat l'Ajuntament de la Seu, aquestes noves papereres han substituït a les que ja hi havia instal·lades, en les quals un sol contenidor oferia tres compartiments diferents, fet que comportava que quan un dels compartiments quedava ple no permetia dipositar en l'espai adient la deixalla en qüestió. Aquestes papereres no acabaven de permetre poder fer un correcte reciclatge de les deixalles.

Els quatre punts on han quedat instal·lades cada grup de les tres papereres són a l'entrada del Parc des del nucli urbà, a la sortida dels vestidors i magatzems; a l'espai de jocs infantils i a tocar del saltant d'aigua del canal d'aigües braves. L'acció l'ha dut a terme la Mancomunitat d'Escombraries de d'Urgellet per incentivar a la ciutadania en general a poder reciclar bé també en els espais públics de la Seu.