Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Patronat de Turisme ajorna la convocatòria del Premi 'Pica d'Estats'

El Patronat de Turisme ajorna la convocatòria del Premi 'Pica d'Estats'

El guardó queda posposat fins a l'any vinent per causa de la pandèmia sanitària. L’acte de lliurament de l'edició passada es preveu que se celebri el proper mes de setembre
El Patronat de Turisme ajorna el Premi 'Pica d'Estats'
29/07/2020 18:30

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha acordat no convocar el 32è Premi Turístic Internacional 'Pica d'Estats' de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet per a aquest any 2020 i traslladar la nova convocatòria del guardó de cara a l’any vinent per causa de la pandèmia sanitària.

La decisió s'ha pres tenint en compte l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, situació que ha fet que fins al final d’aquest mes de juliol no s’hagin pogut reprendre alguns dels viatges de premsa programats a la demarcació. Aquesta circumstància ha repercutit en la dinàmica de producció de treballs periodístics enfocats a la promoció del territori en l’àmbit turístic, motiu pel qual s’ha considerat avinent no fer la convocatòria del 32è premi turístic per a aquest any 2020 i traslladar-la a l’any vinent.

La nova convocatòria del certamen estarà oberta a la participació de tots els treballs publicats o emesos des del 19 d’octubre de 2019 fins a la data de la convocatòria de la nova edició l’any 2021.

El guardó tindrà una dotació econòmica de 45.000 €, distribuïts en un premi especial de 10.000 € al millor treball escollit pel jurat entre els 8 reportatges guanyadors en les diferents categories i altres 7 premis de 5.000 € cadascun.

Acte de lliurament del 31è Premi “Pica d’Estats”

D’altra banda, per causa també de la situació generada per la crisi sanitària encara no s’ha pogut dur a terme l’acte de lliurament del 31è Premi “Pica d’Estats”. La celebració de l’acte s’ha previst per al proper mes de setembre en una data encara per determinar.

Cal recordar que en el 31è Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet es van rebre un total de 224 treballs, dels quals 51 eren de premsa internacional, la xifra més alta de participació estrangera registrada fins ara i, en conjunt, el segon millor registre en tota la història del guardó periodístic.