Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Pla de Transició al Treball forma 14 joves a la Seu d'Urgell

El Pla de Transició al Treball forma 14 joves a la Seu d'Urgell

Els estudiants han rebut una orla en reconeixement a la seva formació. L'acte l'ha presidit l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i el coordinador territorial de la Formació Professional, Josep Ramon Cabiscol
Cloenda del curs 2015-2016 del PTT
13/06/2016 18:22

La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dilluns al migdia l’acte de lliurament d’orles dels 14 alumnes que han pres part en el curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, emmarcat en els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament urgellenc.

Els joves del curs del PTT han rebut el reconeixement a la seva formació durant el curs 2015-2016 de mans de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; el coordinador territorial de la Formació Professional, Josep Ramon Cabiscol, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, a més de la responsable territorial del Pla de Transició al Treball, Eva Ribera.

Albert Batalla ha felicitat els 14 joves urgellencs i els ha aconsellat que segueixin formant-se com a futurs professionals. “Si voleu, podeu”, els ha remarcat Batalla. Per la seva part, els alumnes de PTT, acompanyats per la seva tutora, Rosa Montilla, han expressat la seva satisfacció pel fet d’haver assolit una titulació.

Resultats satisfactoris

Segons informa l'Ajuntament de la Seu, dels alumnes que han fet el curs, 11 l’han aprovat i 7 han superat la prova d’accés al cicle formatiu de grau mitjà. Pel que fa a la inserció laboral, 2 alumnes s’han quedat a treballar a l’empresa on han fet les pràctiques. Respecte a la inserció educativa, 6 joves realitzaran el curs vinent un cicle formatiu de grau mitjà, 3 s’han graduat de l’ESO, i 3 alumnes més s’integraran en cursos de formació del programa Joves per l’Ocupació. 

Els estudiants del PTT han adquirit coneixements teòrics i pràctics de les branques professionals d’auxiliar de comerç, oficina i atenció al públic. Els alumnes han pogut fer les seves pràctiques en un total de 14 empreses de la Seu d’Urgell. A més a més, els joves han elaborat un vídeo dedicat a ‘Rocaviva’, com a projecte integral del curs.

El PTT és una línia de formació que facilitat la inserció laboral i la continuïtat educativa a joves que no hagin obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).