Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu aprova estudiar la creació d'un passeig d'ombra entre el Barri de Sant Antoni i els Bombers

El ple de la Seu aprova estudiar la creació d'un passeig d'ombra entre el Barri de Sant Antoni i els Bombers

El projecte s'haurà de debatre amb l'associació de veïns. La iniciativa d'ERC ha comptat amb el vot favorable de Convergència i la CUP, mentre que Compromís X La Seu s'ha abstingut
Barri de Sant Antoni
14/09/2016 10:25

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha acordat, a instàncies d'una moció d'ERC, estudiar la viabilitat tècnica per instal·lar una estructura per fer ombra en el tram del Barri de Sant Antoni a la zona del Parc de Bombers. La iniciativa ha comptat amb el vot favorable de Convergència i la CUP, mentre que Compromís X La Seu s'ha abstingut.

L'equip de govern ha donat suport a la moció després d'una sèrie d'esmenes en què s'especifica que el projecte s'haurà de debatre amb l'associació de veïns del barri, segons va remarcar la tinent d'alcalde de Barris, Anna Vives. Els tècnics municipals seran els que assumiran l'elaboració de la proposta amb diverses opcions, amb els permisos de Carreteres i la propietat dels terrenys, i avaluant el cost de la construcció. L'acord preveu que l'estudi estigui enllestit enguany per incloure'l en el pressupost de l'any que ve.

El portaveu de Compromís, Òscar Ordeig, va justificar l'abstenció qüestionant la prioritat de la demanda i la possibilitat d'instal·lar l'estructura sol·licitada, que considera que afectaria estèticament la zona. Per la seva banda, Pau Lozano, de la CUP, es posicionava a favor "sempre que hi hagi el suport del veïnat".

Des d'ERC, Francesc Viaplana, va explicar que la petició va sorgir de les reunions fetes durant la campanya electoral. En aquest sentit, es va mostrar obert a plantejar la proposta a la representació veïnal del barri.