Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu aprova la instal.lació als parcs d'elements per a l'activitat física

El ple de la Seu aprova la instal.lació als parcs d'elements per a l'activitat física

La moció d’IC-V va comptar amb el suport de tots els grups polítics representats al consistori
Parc Olímpic del Segre
05/02/2008 12:05

El ple d’aquest dilluns ha donat el vistiplau a una moció del grup d’IC-V sobre la instal.lació als parcs d’elements per a l’activitat física. La moció demanava fer un estudi de les possibles ubicacions d’instal.lacions de gimnàstica per a la gent gran a l’aire lliure. Així mateix, el portaveu del grup, Josep Maria Carles, també va sol.licitar incloure en el pressupost de 2008 una partida específica per a dur a terme el projecte.

Des de l’equip de govern es va acceptar la proposta, que s’haurà d’anar aplicant de forma paulatina, i es va assegurar que ja fa uns mesos que s’està treballant en el mateix sentit. Els diners per a la iniciativa s’inclouran finalment en la partida genèrica de mobiliari urbà.

D’altra banda, en el plenari d’ahir també es va aprovar la subscripció d’un contracte sobre prestació de serveis de cobrament de tributs, preus públics i sancions que consisteix en la signatura d’un contracte amb ‘La Caixa’ per tal que els ciutadans de la Seu puguin fer els seus pagaments d’Ajuntament a qualsevol oficina d’aquesta entitat i d’altres bancs i caixes col.laboradores.