Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El ple de la Seu tornarà a debatre dilluns el conveni sobre el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

El ple de la Seu tornarà a debatre dilluns el conveni sobre el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

L'ordre del dia també inclou qüestions urbanístiques i la votació de dues mocions de Compromís sobre la reforma de l'Escola Albert Vives i l'inici dels tràmits per acollir un cicle formatiu IFE
Ajuntament de la Seu d'Urgell
28/02/2020 18:15

El ple de la Seu tornarà a debatre aquest dilluns, 2 de març, el conveni sobre la implantació del grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de Lleida (UdL) a la ciutat, després que s'hi hagi fet algunes modificacions formals perquè el document aprovat sigui el mateix en totes les institucions que participen en el projecte. Aquest serà un dels punts de l'ordre del dia de la sessió plenària, prevista a les 19.20 hores, més tard del que és habitual ja que prèviament hi haurà la presentació de la memòria anual de la síndica municipal de greuges, Anna Martí.

Altres qüestions que es tractaran són un expedient de modificació de crèdit, l'aprovació d'una modificació de la plantilla orgànica per al 2020 i la desafectació de la nau 16 de la zona industrial del polígon de Lleteries.

Pel que fa a les mocions, el grup de Compromís per la Seu proposarà demanar al departament d'Ensenyament la reforma de l'Escola Albert Vives i iniciar els tràmits perquè la ciutat aculli un cicle formatiu IFE.

 

Ple ordinari

Dia: 2 de març de 2020

Hora: 19.20 hores

 

Ordre del dia

1. Aprovació de l'acta de la sessió del 3 de febrer de 2020.

2. Expedient de modificació de crèdit Exp: IN MCR 2020/2 (A-889).

3. Desafectació de la nau 16 de la Zona Industrial de Lleteries. Exp. SE IMM 2020/1 (A-818).

4. Aprovació de la modificació 1 de la Plantilla Orgànica per al 2020. Exp: SE ORG 2019/22 (A-2840).

5. Acord sobre el Conveni Marc de Col·laboració per a Desenvolupar el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de Lleida (INEFC-Pirineus) a la ciutat de la Seu d'Urgell . Exp: SE CON 2020/3 (A-539).

6. Donar compte dels decrets dictats des del darrer ple ordinari.

7. Informes d'alcaldia.

8. Moció del grup de Compromís per la Seu sobre demanar al Departament d'Ensenyament la reforma del col·legi Albert Vives. Exp: SE MOC 2020/4 (A-883).

9. Moció del grup de Compromís per la Seu sobre iniciar els tràmits perquè la Seu aculli el cicle formatiu IFE. Exp: SE MOC 2020/3 (A-882).

10. Precs, preguntes i interpel·lacions.