Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell sol.licita la creació d'una oficina de serveis d'Urbanisme a l'Alt Pirineu

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell sol.licita la creació d'una oficina de serveis d'Urbanisme a l'Alt Pirineu

La petició vol evitar el desplaçaments a Lleida o Barcelona per fer tràmits urbanístics. Aprovada també la renovació del conveni per a la cessió de la planta baixa del Centre de Serveis de l'Alt Urgell a la Generalitat
Ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell (14.06.2018)
19/06/2018 12:55

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell (CCAU) ha aprovat aquest passat dijous per unanimitat sol·licitar al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya la creació d'una oficina de serveis d'Urbanisme a l'Alt Pirineu. La petició vol evitar el desplaçament a Lleida o Barcelona a l'hora de fer tràmits urbanístics. 

Aquesta proposta va sorgir en el Consell d'Alcaldes alturgellenc, i se l'ha feta seva l'ens comarcal, tal com ha explicat el president del CCAU, Jesús Fierro. "La Comissió d'Urbanisme del Pirineu, de caràcter itinerant, ha estat una bona opció i ara cal fer un desplegament encara més efectiu amb aquest nou servei", ha indicat Fierro. La demanda argumenta també que "l'Alt Pirineu és l'única vegueria que encara no té una oficina vinculada a l'àmbit urbanístic".

D'altra banda, el plenari comarcal ha acordat també aquest mes de juny la renovació del conveni de cessió de la planta baixa del Centre de Serveis de l'Alt Urgell, annex a l'edifici del consell comarcal, "per facilitar la ubicació de delegacions i oficines de la Generalitat".