Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Pont de Bar amplia el termini d'al.legacions al PGOU

El Pont de Bar amplia el termini d'al.legacions al PGOU

L’Ajuntament alturgellenc vol solucionar ben aviat els problemes d’abastament a Bar i Toloriu
Pont de Bar
19/12/2007 11:46

L’Ajuntament del Pont de Bar ha ampliat el termini per a la consulta i presentació d’al.legacions al pla d’Ordenació Urbanístic Municipal, aprovat inicialment per acord de ple el dia 28 de setembre passat. El consistori atén així les peticions ciutadanes per prorrogar el procés de participació pública, que va iniciar-se fa poc més de dos mesos.

El Pla i el conjunt de documentació que el formen, i que especifica les línies de creixement urbà a Els Banys de Sant Vicenç, al Pont de Bar, a Aristot i Bar, es poden consultar en horari d’oficina a la secretari de l’Ajuntament, o bé al web municipal.

En un altre ordre de coses, el Pont de Bar també valora positivament la relació de subvencions concedides per la Generalitat als ens locals per a la realització d'inversions per a actuacions d'abastament d'aigua en alta.
L'Ajuntament del Pont de Bar hi figura amb una subvenció de 352.690,71 € , la qual cosa representa un augment de 65.267€ en relació amb la subvenció que tenia concedida l'any passat.

Segons fonts municipals “aquesta és una excel.lent notícia que farà possible emprendre l'obra del nou abastament d'aigua als pobles de Bar i Toloriu de manera immediata”. El consistori té l'esperança de solucionar d'una vegada per totes “els problemes d'abastament d'aigua que aquests dos pobles venen patint i que tants mals de cap han suposat per a tots”.