Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El PP proposa un equipament esportiu a l'eixample urbà de la Seu

El PP proposa un equipament esportiu a l'eixample urbà de la Seu

Pere Millàs planteja instal·lar una pista a la parcel·la on fins aquest estiu passat hi havia l'Escola La Valira El regidor creu que la despesa seria mínima ja que es pot aprofitar l'estructura existent
Escola La Valira - Carrer de l'Orri
10/12/2014 09:56

El portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de la Seu, Pere Millàs, proposarà al proper ple de pressupostos que el pla financer d’inversions contempli un increment per poder habilitar un equipament esportiu en ple eixample urbà.

L'espai proposat per Millàs és la parcel·la on fins fa poc hi havia els barracons de l’Escola La Valira, entre l’avinguda Salòria i el carrer de l’Orri. El regidor popular considera que aquesta proposta "és assumible, atès que es requereix una inversió petita". En aquest sentit, explica que es tractaria d’habilitar un segon camp esportiu a l'aire lliure i que es podrien aprofitar les instal·lacions esportives ja existents en la zona, amb una ampliació del sistema d’enllumenat i tot protegint el recinte amb una tanca.

Pere Millàs creu que l’operació "serviria per promocionar l’esport" i que "els veïns, especialment els de l’Eixample, agrairien l’habilitació de la zona, tenint en compte que estaria ubicada en una zona de creixement de la ciutat".