Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El preu dels lloguers no baixa a la Seu malgrat la Borsa d'Habitatge

El preu dels lloguers no baixa a la Seu malgrat la Borsa d'Habitatge

La Secretaria de Joventut sí que constata un descens a Tremp, Tàrrega i Lleida, les altres tres ciutats de la demarcació que tenen aquest servei
14/02/2008 10:20

La Seu d'Urgell és l'única ciutat de la demarcació de Lleida on no ha baixat el preu del lloguer dels pisos amb la posada en marxa d'una Borsa Jove d'Habitatge. En canvi, la Secretaria de Joventut sí que constata un descens a les altres tres ciutats que tenen aquest servei: Tremp, Tàrrega i Lleida.

El coordinador territorial de la Secretaria de Joventut, Jordi Satorra, es va reunir ahir amb els responsables de les Borses Joves d'Habitatge per fer-ne balanç. El departament d'Acció Social apunta a la proximitat amb Andorra com el motiu principal que dificulta un descens del preu dels lloguers a la Seu. En tot cas, asseguren que el servei donarà fruits a llarg termini.

Pel que fa a les altres ciutats, Jordi Satorra destaca que a Tàrrega s'ha aconseguit que els lloguers a través de la Borsa Jove costin de mitjana 340 euros, mentre que el preu de mercat és de 380. A Lleida, s'està pactant lloguers de 360 euros mensuals, 40 euros per sota del que fan pagar les immobiliàries.