Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El programa “Fem empresa”, de RàdioSeu, obre els micròfons al teixit empresarial

El programa “Fem empresa”, de RàdioSeu, obre els micròfons al teixit empresarial

L’espai radiofònic, que s’emet cada últim dijous de mes, vol divulgar les iniciatives d’emprenedoria que es duen a terme a l’Alt Urgell. La proposta, en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID-19, és oberta a tothom qui hi vulgui participar
El programa 'Fem empresa' obre els micròfons al teixit empresarial
18/02/2021 10:55

El programa "Fem empresa", de RàdioSeu, introduirà a partir d’aquest mes de febrer entrevistes al teixit empresarial local. L'espai radiofònic, que s'emet l'últim dijous de cada mes, vol així divulgar les iniciatives d'emprenedoria que es duen a terme a l'Alt Urgell i destacar-ne el seu valor afegit.

La proposta periodística, en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID-19, obre la possibilitat que tothom qui vulgui explicar el seu projecte pugui fer-ho a través dels micròfons de l'emissora. Hi poden accedir empreses que ja existeixen i que donen servei al territori reinventant-se nous productes, o bé nous emprenedors. Els interessats han d'enviar un missatge al correu electrònic o bé omplir un formulari per contactar-hi.

"Fem empresa" és un programa dirigit i coordinat per les àrees de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i pel Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya (CAUC). El seu contingut se centra en l'actualitat econòmica de la comarca. En l'apartat de les entrevistes es farà una presentació general i es formularà una bateria de preguntes. L'espai mensual finalitzarà amb una conversa sobre temes econòmics, com la innovació, l’alimentació o els nous sectors econòmics, entre d’altres.