Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El programa Idea't ofereix un taller de teles acrobàtiques amb Maria Grau

El programa Idea't ofereix un taller de teles acrobàtiques amb Maria Grau

L'activitat es farà a l'Oficina Jove tots els dimarts del mes d'abril, de les 7 a les 9 del vespre L'objectiu del pla és donar a conèixer projectes locals fets per joves i per a joves
Idea't - Teles acrobàtiques
18/03/2015 17:36

El programa Idea't de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell proposa, tots els dimarts del proper mes d'abril, un taller de teles acrobàtiques. L'activitat tindrà lloc de les set a les nou el vespre al centre cívic l'Escorxador, a càrrec de Maria Grau.

Per poder-hi participar cal fer inscripció prèvia a l'Oficina Jove (telèfon 973 35 56 08) o bé als correus electrònics mariagrau82@gmail.com i alturgell@oficinajove.cat. El preu de la inscripció és de 24 euros. Les places són limitades.

El programa Idea't és una proposta adreçada sobretot a joves de la comarca, però també a adults, que vulguin oferir un taller, una xerrada o una activitat per a joves, amb condicions molt avantatjoses. Se'n pot trobar informació a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, ja sigui per presentar una idea o bé per assistir-hi. 

L'Oficina Jove pot ajudar a desenvolupar la idea proposada amb assessorament tècnic, mitjans de comunicació i equipaments. D'aquesta manera, els joves de la comarca poden donar-se a conèixer en el seu camp professional o de formació, tot motivant-los a pensar, dissenyar i desenvolupar una idea o projecte per oferir-la a d'altres joves.