Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El programa Retrob-AU amplia l'oferta formativa per al retorn de joves a l'Alt Urgell

El programa Retrob-AU amplia l'oferta formativa per al retorn de joves a l'Alt Urgell

Aquest trimestre s'ofereix cursos de màrqueting d'empresa i de persona, com muntar un negoci a la comarca, eines 2.0 i gestió. L'objectiu és facilitar que el jovent amb formació pugui establir-se i treballar al territori
Retrob-AU 2016
06/04/2016 10:58

El programa Retrob-AU amplia la seva oferta formativa a joves de l’Alt Urgell amb titulació universitària o de cicles formatius de grau mitjà. Aquest programa ofereix, d'una banda, serveis d’orientació i tutorització, i de l'altra, formació transversal i coneixement del territori, per tal de millorar l’ocupabilitat juvenil i facilitar la inserció laboral.

Actualment, s’imparteixen dues formacions: anglès i tècniques de la informació aplicades al món laboral. A partir d'aquest dijous, 7 d’abril, s’iniciarà el bloc de Màrqueting aplicat a l’empresa i a la persona, que té com a objectiu millorar la comunicació dels joves mitjançant la creació de la seva marca personal, com ser més assertiu i l’aprenentatge de tècniques per parlar en públic i afrontar amb més recursos el procés de recerca de feina.

A finals d’abril començarà el bloc Emprendre un negoci a l’Alt Urgell, que té com a objectiu conèixer les professions més demandades, les sortides professionals per a cada tipus de formació, els diferents contractes existents, les formes jurídiques (cooperatives, S.L. o S.A.), el treball de temporada, el treball fronterer i les oportunitats de treball a Europa.

Ara mateix hi ha dues places lliures per a aquests blocs formatius. Les persones interessades a accedir-hi han de complir els següents requisits: estar inscrits a la Garantia Juvenil, tenir finalitzat un cicle formatiu de grau mitjà, superior, carrera o grau universitari; tenir menys de 30 anys i estar buscant feina. Es pot sol·licitar més informació al CETAP-Telecentre, a la 3a planta de l’edifici de les Monges de la Seu d’Urgell, al telèfon 973 355 608 o bé a l’adreça de correu electrònic msole@ccau.cat.