Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El programa UNED Sènior ofereix tres nous cursos a la Seu

El programa UNED Sènior ofereix tres nous cursos a la Seu

L'oferta formativa inclou temes com l'astronomia per a aficionats, la història entre el 1945 i el 2018 i el 'mindfulness'. La matrícula és oberta fins al 2 de febrer
Cursos UNED Sènior
24/01/2018 17:50

El programa UNED Sènior del centre associat de la Seu d’Urgell ofereix a partir del pròxim mes de febrer tres nous cursos de 30 hores de durada cadascun. El programa formatiu està pensat per a totes aquelles persones adultes, jubilades o no, que tenen un esperit inquiet i ganes de continuar aprenent.

El 8 de febrer s’iniciarà un taller sobre astronomia per a aficionats, que anirà a càrrec de Josep Nieto i Miguel Marín. Es durà a terme els dijous, de sis de la tarda a vuit del vespre, i tindrà com a finalitat acostar els participants a la ciència de l’Astronomia i el coneixement del cel nocturn d’una manera pràctica i fàcil d'entendre.

El 9 de febrer començarà el curs que porta per títol ‘Del món bipolar al xoc de civilitzacions: política, economia i societat entre 1945 i 2018’, que serà impartit per l'historiador urgellenc Carles Gascón. Les classes es faran els divendres, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. La iniciativa formativa proposa una revisió de l’etapa més recent de la història de la humanitat per tal de fer més entenedor el present històric.

El tercer dels cursos programats s’iniciarà el 16 de febrer i estarà dedicat al mindfulness i la salut mental, i la millora de la qualitat de vida. La formació anirà a càrrec de Susagna Nevado i tindrà lloc els divendres, de dos quarts d’onze del matí a dos quarts d’una del migdia. L’objectiu del seminari serà conèixer el conjunt d’eines que incrementen les capacitats cognitives i la sensació de benestar.

Inscripcions obertes

Per a més informació i per formalitzar la matrícula cal adreçar-se al centre de la UNED a la Seu d’Urgell, que es troba situat al segon pis del Centre Cultural Les Monges. Els interessats en els cursos també poden trucar al telèfon 973 351 619 o bé enviar un correu electrònic a . La matrícula és oberta fins al 2 febrer.

Estudis flexibles

La UNED Sènior compta amb un programa obert, interdisciplinari i molt flexible, en el qual no es fan exàmens. El seu propòsit no és formar professionals, sinó esdevenir un instrument perquè els assistents puguin entendre millor el món actual, ampliar els seus coneixements i establir relacions socials.