Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El projecte 'Més que festa' serà present a la Festa Major de la Seu d'Urgell

El projecte 'Més que festa' serà present a la Festa Major de la Seu d'Urgell

L'Espai Casetes comptarà amb un punt informatiu mòbil les nits de dissabte 25 i dilluns 27 d’agost. S'oferirà assessorament sobre temes relacionats amb la sexualitat, i es distribuirà material educatiu i preventiu
Projecte 'Més que festa' a la FM de la Seu
21/08/2018 18:35

El projecte "Més que festa" serà present les nits de dissabte 25 i dilluns 27 d’agost a l’Espai Casetes de la Festa Major de la Seu, on s'habilitarà un punt informatiu mòbil des del que s’oferirà informació i assessorament sobre salut sexual i sexualitat positiva, preservatius i lubricants, a més de material educatiu i preventiu. La iniciativa s'inclou en la campanya "No és No. A l’Alt Urgell: volem festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia".

Aquest estand també donarà a conèixer els serveis de l’Associació Antisida de Lleida i l’Espai de salut afectiva i sexual, un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l'entitat amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Al mateix punt s'atendrà qüestions vinculades a la campanya 'No és No'.

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb la tècnica de l’Espai de salut via telefònica o whatsapp (629 90 63 24), o a través del correu electrònic .

Les actuacions del projecte ‘Més que festa’ donen continuïtat als actes de la campanya ‘No és No’ que s’han dut a terme al llarg d’aquest estiu a l’Alt Urgell: una trobada d’experiències, una jornada de recursos per fer front a la violència masclista, uns tallers formatius sobre masclisme i oci nocturn, la distribució de materials i l’acompanyament a agents facilitadors de campanya i sessions de teatre-fòrum tant a la Seu d’Urgell com a Organyà.